top of page

Nytt år, nya möjligheter och nya äventyr!

Jag tycker det är svårt att beskriva 2023 som ett bra år då världen ser ut som den gör. Det är något obehagligt över hela året och för mig personligen går Sverige och större delen av världen mot något jag inte känner mig bekväm med eller ens vill vara en del av. Jag har ett 18 månader gammalt barn som känner en stor oroa för, då han skall växa upp i en värld utan solidaritet och där människans värde bestäms utav hudfärd och klasstillhörighet. Men också att han ska växa upp i en allt mer förstörd natur och aldrig kommer få möjligheten att uppleva allt vackert, fantastiskt, lärorikt och allt roligt som naturen har att erbjudit mig.

Men i all misär och mörker som 2023 bjudit på är Lupus Outdoor min motpol. 2023 har varit året då det började ta fart på riktigt och jag utan att behöva bortförklara mig säga att det är mitt huvudsakliga arbete. Det är väldigt fantastiskt att kunna göra det då hela konceptet bygger på de saker jag tycker är det roligaste finns. Bortsett från allt mörker och skit som händer runt omkring har 2023 nog varit mitt kanske roligaste år i livet.


Inför 2024 är förhoppningarna ännu större. Om 10 dagar drar allt igång med telemarkskursen Free your heel, som för första gången sen jag startade för 3 år sedan är fullbokad! Att återigen kan köra resan till Japan, nya kurser som Freeride Stranda och Flugfiskehelgen för nybörjare samt utökat antalet både Toppturskurser, Havsöringshelger och Introkurserna om tång & alger gör att hela den aktiva säsongen är fullbokat med arbete för mig. Det innebär en jävla massa skoj, nya fantastiska bekantskaper, nya lärdomar, drömmiga åk, stora fiskar och massa fantastisk natur och häftiga upplevelser. Att jag får med Martin som guide både till Japan, Stranda och som vanligt till Toppturskurserna är också något jag är väldigt lycklig för!

Jag har också en del nya samarbeten för i år vilket jag tycker ska bli extremt spännande och givande (du kan läsa mer om våra samarbeten på: https://www.lupusoutdoor.com/about-1 ).


Låt oss alla göra det bästa av 2024. Ta hand om vår älskade natur, stå på oss i allt vi tycker är viktigt och skiter i att vara "den vuxna i rummet" eller låta hen döma oss!


Gott nytt år!


/Kristoffer26 visningar0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page