top of page

SAMARBETEN

Ensam är stark och den skiten.. Nä, det är fint att hjälpas åt! Speciellt när det finns så mycket kunskap och expertis inom så många områden där jag saknar den. För att kunna ta del av den kunskapen och att kunna få möjlighet att arbeta med den bästa utrustningen är olika former av samarbeten jätteviktiga för oss. 
Vi älskar naturen och för oss är den alltid i fokus. För att att kunna fortsätta bedriva en verksamhet där naturen står för den största delen genom att bjuda oss på platser och upplevelser är hållbarheten A och O. Lupus Outdoor väljer därför sina samarbeten mycket noga och samarbetar med företag som delar vår syn på naturen och hur vi bör behandla den. 
 

Dalum Sweden

Jag är så spänd och har stora förhoppningar på ett samarbete med Dalum inför 2024. Både på att få arbeta med deras produkter och att få ta del av deras extremt stora kunskap om utomhusmatlagning. Dalum tillverkar stekhällar i lättvikt, vilket passar väldigt bra för den matlagning vi kör på guidningar och kurser. Dalum är ett litet svenskt företag som arbetar med ett stor fokus på hållbarhet.
Ni kommer garanterat få höra mer om Dalum och se deras produkter in aktion under året som kommer. Håll tillgodo!

"Vår vision med Dalum är att skapa funktionella produkter för utomhusmatlagning. Produkter som håller över tid, som inspirerar och underlättar för människor att uppleva naturen. Människan har alltid levt i och med naturen. Den har bidragit – och fortsätter att bidra – positivt till vårt mående, vår hälsa och vårt välbefinnande. Den är en plats för gemenskap, inspiration och äventyr. Aspekter som är av värde för både individen och för samhället"

dalum.png

Kolla in Dalum och deras produkter på www.dalumsweden.se

2000pxl-0126.jpg
DSC_4499.jpg
6E5A1044.jpg

Proguide - dealar

Black Crows Skis - www.black-crows.com

guideline.jpeg
black crows.jpeg
houdini.png

Vänner

Come the cobbler - www.comethecobbler.com

"Är ett skomakeri där hantverket och kvalitet är i fokus. Vår kärlek för skor och dess gemene brinner starkt och viljan att

förlänga livslängden på era attiraljer var sig de tillhör snabb- eller hållbar konsumtion håller vi varmt om hjärtat. ComéTheCobbler ger dina skor ny glans, ny känsla och ibland ett nytt liv"

Pensionat Mullfjället - www.mullfjallet.se

comethecobbler.webp
21_1_JPG.webp
Mulfjallet_logoe5e1d3.png
bottom of page