top of page

Om oss

Lupus Outdoor_web_endast outlines.png.pn

Lupus Outdoor är ett guideföretag som startade upp under 2019. Vi arrangerar skid och fiske resor åt privatpersoner och grupper både i Sverige och utomlands. Med bland annat puderskidåkning i Japan, flugfiske efter havsöring både i nordnorge och längs den svenska västkusten samt toppturs resor i Sverige och Norge.

Vi syr ihop resan efter kundens önskemål och oavsett om du är erfaren eller total nybörjare ser vi till att fixa din resa på bästa sett. Fokuset ligger på naturen, äventyret och upplevelsen. 

Team

Kristoffer Olsson. Ansvarig för Lupus Outdoor

Kristoffer Olsson

Ruby. Bästa vän, pälsbarn och delägare i Lupus Outdoor. Framtida arvtagare.

Ruby

Med 15 skidsäsonger på telemark runt om i världen i bagaget samt ett extremt stort intresse för flugfiske efter havsöring beslutade jag mig för att starta upp ett eget företag med målet att få möjlighet att dela med mig av upplevelser och platser som jag genom åren börjat älska.

 

Utbildning: SVELAV Pro 1, SVELAV Pro Lavinräddning, SVELAV Pro 2 (Lavintekniker), SVELAV Väder.

Kompajon och hjälpguide

 

Älskar att gå på toppturer och springa puder. 

Förespråkar "catch and release" vid allt fiske. 

Utbildning: Livets hårda skola.

Kristoffer

Övriga guider

Helena Blomqvist. Guide.

Helena Blomqvist

Daniel Kalin. Guide.

Daniel Kalin

5.JPG

Martin Lundqvist

Martin

"Blomman" arbetar till vardags som lärare och är ett smakgeni och en stor begåvning i utomhusköket. Att få möjlighet att ta del av Blommans kunskaper är främst på kurser där mat ingår. I år kommer hon att ha hand om matlagningen på Introduktionskurserna om tång och alger.

Utöver ovanstående gillar Blomman att vandra runt i naturen både till fots och på skidor. Upptäckte som 30 åring att hon är en talang på skateboard. OS 2024?

Daniel är utbildad vildmarksguide på Campus Åre och har stor erfarenhet av guidning i allt från snowboardåkning, klättring och forspaddling. Är lugn och trygg i alla lägen samt extremt pedagogisk. 

Möjligheten att hänga runt med Daniel har en främst på puderresorna till Japan.

Arbetar som kurator men vet att han fortfarande, trots ålder och brist på tid, inte gett upp drömmen om att bli skateboardproffs.

Martin säger att han arbetar som snickare men jag har personligen väldigt svårt att se honom i någon annan situation än med splitboard under fötterna påväg upp eller nerför ett snöklätt berg. 
Martin är en väldigt duktig snowboardåkare med stor erfarenhet av att topptura och köra offpist med flertalet säsonger runt om i världen i bagaget.
I år hade både jag och gästerna lyxen att ha med Martin som hjälpguide på grundkursen i toppur. Och vi hoppas såklart på den lyxen även i framtiden.

Utbildning: SVELAV Pro1

bottom of page