top of page

Flugfiskehelg för nybörjare
2 dagars nybörjarkurs i flugfiske

Den här helgen riktar sig till dig som vill utveckla dig som flugfiskare. Vare sig du aldrig provat flugfiske innan eller fiskat en del men vill komma igång på riktigt är du varmt välkommen att hänga på oss under två hela dagar på västkusten. Fisket kommer riktas efter havsöring men under dessa dagar ligger själva fisketekniken som fokus nummer 1 och målet är att du ska utvecklas tekniskt som flugfiskare. Men även om fokuset ligger på teknik betyder inte det att chansen att på fisk är borta och er guide kommer jobba stenhårt för att ta er till de hetaste platserna för dagen där chansen på fisk är som störst.

Vi kommer bo på vackra Stenungsögården där vi har närhet till flertalet heta platser både på Orust, Tjörn och på fastlandet.  Lunch blir ni serverade ute i de fria både på lördagen och söndag, på lördag kväll när fisket är avslutat äter vi gemensamt på Stenungsögården där vi även äter gemensam frukost på söndags morgon innan vi startar dagens fiske.

Helgen startar på lördags morgon då vi samlas på Stenungsögården innan vi beger mot vattnet. Väl ute i vattnet kommer vi lägga hela dagen på att träna tekniker och fiska, med avbrott för lunch och vila såklart. Tillbaka på Stenungsgården äter vi middag gemensamt och lägger en planering inför lördagen. Efter en god natts sömn står kaffekitteln och kokar och vi äter en gemsam frukost innan vi packar in oss i bilen och ger oss iväg för en heldags fiske.  Under dagen kommer vi aktivt att leta efter fisk och fortsätta träna tekniker eller det just du känner att du vill förbättra med ditt fiske. Vi avslutar helgen med en sen lunch innan vi säger hejdå.

 

 

 

Ingår i resan

  • 1 natt i dubbelrum

  • Guide och service under hela helgen

  • Lunch lördag och söndag ute samt middag inne på lördagen och frukost på söndag morgon.

  • Transport på plats för de som inte har egen bil (4 platser). 

 

Ingår inte i resan

  • Utrustning - både vadarbyxor och flugfiskeutrustning går att hyra av oss. Flugor finns att köpa på plats.

 

Datum:  20 - 21 april -  FULLBOKAD!

                  

Pris; 2899 SEK/pers

Enkelrumstillägg: 250kr/natt

Max antal gäster 4 pers.

Flugfiske efter havsöring
Flugfiske efter havsöring på Västkusten

Guide

3.JPG

Kristoffer Olsson - Ansvarig guide

ALLMÄNNA VILLKOR

Avbokning av bokad plats debiteras enligt följande.

  • Från 60 till 15 dagar innan aktivitet/kursstart debiteras 50% av betald avgift

  • 14 - 0 dagar innan aktivitet kursstart debiteras 100% av betald avgift. 

Inställd aktivitet/kurs

  • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet/kurs om inte minimum antalet deltagare uppnås.

  • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet ifall omständigheterna bedöms för ogynnsamma för att aktiviteten skall kunna genomföras på säkert sätt. 

  • Om en aktivitet ställs in återbetalas hela avgiften.

bottom of page