top of page

Dagsturer havsöring västkusten

Havsöringsfisket under april och maj på västkusten håller riktigt hög klass. Men ibland kan fisken vara svår att hitta.

Med start första april och till i slutet på maj samt under september kommer vi att anordna guidade dags turer (ca 8 timmar) inriktade på fiske efter havsöring längs västkusten. Flugfiskare eller spinnfiskare spelar ingen roll.

 Ni kanske vill utveckla er som havsöringsfiskare? Aldrig fiskat innan och vill prova på? Eller är målet att fånga mycket och stort? Vi anpassar turen efter era önskemål.

Bra platser för havsöringsfiske varierar och vi kommer därför bedriva fisket allt från runt Göteborg till norr om Orust.

I en guidad dagstur ingår guidning och transporter (vi kommer överens om plats där vi startar och avslutar dagen).

Pris:

1 pers 1900 SEK

2 pers 2500 SEK

3 pers 3200 SEK

4 pers 3800 SEK

Lördagar och söndagar tillkommer 500 kr på sammanlagda avgiften.

Önskar ni en kortare dag eller vill ha några timmars nybörjarkurs.

Hör av er så bestämmer vi mer.

Havsöringsfiske på västkusten
8.JPG
Stor havsöring fångad på svenska västkusten.

Guide

3.JPG

Kristoffer Olsson - Ansvarig guide

"En av årets bästa dagar 2022 var med Lupus outdoor. Fredrik har fått vadarbyxor efter det och jag har insett  att jag ska förlita mig på guiden för att inte drunkna i dyn. Vill ni åka skidor i Japan eller fiska havsöring med ett proffs så är Lupus Outdoor your go to guide. Ni som känner mig vet hur arg jag kan bli på kassa företag såatte, this is legit!" Emelie - gäst på heldagsguidning efter havsöring april 2022

"Riktigt grym havsörings guide! Väldigt kunnig och super trevlig!" - Mergim, deltagare på en havsöring heldagsguidning september 2023.

"En otroligt trevlig halvdag (kastkurs) med många matnyttiga tips för en nybörjare inom flugfiske. Kristoffer är inte bara en jordnära och trevlig människa - utan en uppenbart kompetent fiskare och med många sunda tankar. Kommer att göras om framgent - men denna gång med många mer timmar i ryggen och som guidning :)" - Robin, deltagare på en halvdags kastkust (flugfiske) juni 2023.

"Jag och min vän var ute med Kristoffer i maj på en guidad heldagstur med fiske efter havsöring. Vi var helnöjda med hela upplägget samt att Kristoffer svarade på alla våra frågor kring fiske överlag. Detta var en bra inkörsport för oss nybörjare som vill lära oss att fiska!" - Emma, deltagare heldagsguidning efter havsöring maj 2022.

"Proffsig guide med sjuk bra kunskap om öringfiske. Kommer återkomma på mer utfärder." - Bo, gäst på heldagsguidning efter havsöring maj 2023.

ALLMÄNNA VILLKOR

Avbokning av bokad plats debiteras enligt följande.

  • Från 60 till 15 dagar innan aktivitet/kursstart debiteras 50% av betald avgift

  • 14 - 0 dagar innan aktivitet kursstart debiteras 100% av betald avgift. 

Inställd aktivitet/kurs

  • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet/kurs om inte minimum antalet deltagare uppnås.

  • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet ifall omständigheterna bedöms för ogynnsamma för att aktiviteten skall kunna genomföras på säkert sätt. 

  • Om en aktivitet ställs in återbetalas hela avgiften.

bottom of page