top of page

PRIVATA GRUPPER, FÖRETAG, SKOLKLASSER OCH EVENTS

Är ni ett större kompisgäng, ett företag eller skolklass mm. och är intresserade av en unik upplevelse med naturen i fokus? Hör av er till oss så styr vi upp ett äventyr enligt era önskemål.

SKOLKLASSER
 

Visste ni att tång och alger kallas för havets superfood? Eller att ingenting som växer på land innehåller lika mycket nyttigheter som tång och alger?  Inte nog med att tång och alger innehåller otroligt mycket nyttigheter, den är också fantastiskt god att äta, rolig att tillaga och spännande att plocka. 

Under våren 2022 hade vi våra första tångkurser för skolklasser. Det som slog oss mest med dessa dagar var nyfikenheten och intresset hos barnen att lära sig om det hållbara och nyttiga med tång och alger, men också om vår
 marina miljö.

Med ett pedagogiskt upplägg kopplat till läroplanen ger vi eleverna kunskaper samt försöker skapa en nyfiken och ett intresse för hållbarhet och vår marinamiljö. Vi erbjuder lektioner/temadagar eller liknande med svensk tång och alger i centrum med fokus på hållbarhet, hälsa och havet. Eleverna får lära sig om flertalet tångsorter som växer på västkusten. Vi erbjuder lektioner/temadagar med både teoretiska och praktiska moment ute vid havet där vi pratar, plockar och äter svensk tång och alger. Självklart anpassar vi upplägget efter era önskemål och kan skapa ett fokus utifrån de skolämnen ni vill behandla. 

 

1.JPG

FÖRETAG OCH PRIVATA GRUPPER

Är ni sugna på en spännande, aktiv och lärorik dag ute i naturen eller är målet en lugn, avslappnande dag med frisk luft och vacker omgivning eller vill ni bara prova på något nytt? Vi styr upp ert äventyr helt efter era önskemål.Hör av er med önskemål så styr vi upp en oförglömlig upplevelse åt er.

bottom of page