top of page

Havsöringshelg på Västkusten
3 dagars fiskeresa inriktad på havsöring

Häng med oss under en helg i april med en erfaren guide och ett gött gäng där vi spenderar dygnets ljusa timmar på att fiska efter havsöring. Vår guide kommer ta oss till de hetaste platserna där chansen att fånga mycket och stor fisk är som störst.

Vi kommer bo på vackra Stenungsögården där vi har närhet till flertalet heta platser både på Orust, Tjörn och på fastlandet. Frukost och lunch blir ni serverade ute i de fria och på kvällarna när fisket är avslutat äter vi gemensamt på Stenungsögården. 

Helgen inriktar sig både till dig som nybörjare och till dig som redan är en erfaren havsöringsfiskare. Vår guide hjälper gärna till med tricks och tips i allt från kasttekniker till val av flugor. 

Helgen startar på fredag eftermiddag då vi samlas på Stenungsögården, installerar oss i rummen och beger oss sen iväg för en lite mjukstart med några timmars fiske. Tillbaka på Stenungsgården äter vi middag gemensamt och lägger en planering inför lördagen. Efter en god natts sömn packar vi bilarna och ger oss iväg för en heldags fiske. Efter någon timmes fiske är kaffet kokat och frukosten serverad. Under dagen kommer vi aktivt att leta efter fisk då vi har möjlighet att enklet förflytta oss till flertalet olika platser. Lunchen lagas precis som frukosten ute av guiden. På kvällen äter vi gemensam middag. Efter middagen finns det möjlighet för de som vill att prova på att binda egna havsöringsflugor. 

När vi vaknar på söndag morgon packar vi ihop på rummen innan vi beger oss iväg för en sista dags fiske. Vi kommer fiska fram till ca 14 tiden då vi äter lunch gemensamt innan vi avslutar helgen.

Ingår i resan

 • 2 nätter i dubbelrum

 • Guide och service under hela helgen

 • Frukost och lunch lördag och söndag ute.

 • Middag på Stenungsögården fredag och lördag

 • Transport på plats för de som inte har egen bil (4 platser). 

Ingår inte i resan

 • Fiskeutrustning (vadare, flugspö alt spinnspö finns att hyra av oss).

 

Datum: 

 

5 - 7 april -  max 6 platser. FULLBOKAD!

                                     

12-14 april - max 6 platser. Platser kvar

                  

Pris; 3799 SEK/pers

Enkelrumstillägg 250kr/natt.

Max antal gäster 4 pers.

Havsöringshelg Västkusten

Guide på resan

3.JPG

Kristoffer Olsson - Ansvarig guide

42.JPG
En fin havsöring återsätts.

"Gick kursen i havsöringsfiske på västkusten april 2022. Grymt trevlig och bra kurs som definitivt väckte intresse för fortsatt fiske hos denna nybörjare. Upplägget kändes unikt och personligt. Bättre guidning får man knappast!"
- Josefin april 2022

 

"Sjukt nöjd med havsöringshelgen i April 2022. Kristoffer har stenkoll på fisket, metod, strategi och platser samt styr en väldigt mysigt helg med god mat mm. Dessutom en sjukt go filosofi kring havsöringsstammens bevarande.
Rekommenderar!" - Arvid april 2022

35.JPG

ALLMÄNNA VILLKOR

Avbokning av bokad plats debiteras enligt följande.

 • Från 60 till 15 dagar innan aktivitet/kursstart debiteras 50% av betald avgift

 • 14 - 0 dagar innan aktivitet kursstart debiteras 100% av betald avgift. 

Inställd aktivitet/kurs

 • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet/kurs om inte minimum antalet deltagare uppnås.

 • Lupus Outdoor förbehåller sig rätten att ställa in aktivitet ifall omständigheterna bedöms för ogynnsamma för att aktiviteten skall kunna genomföras på säkert sätt. 

 • Om en aktivitet ställs in återbetalas hela avgiften.

bottom of page