top of page

Japow 2024 bokat och klart!

Flygbiljetter inköpta, bil och boende bokat. Japow 2024 nu kör vi! Detta gör mig så extremt taggad och glad!

Efter att ha spenderat 6 av 7 vintrar med skidåkning i Japan åkte jag dit med grupp för jobb första gången 2020, vilket också blev den enda resan jag gjort med Lupus Outdoor till Japan då Covid gjort det omöjligt fram till nu.

Längtan över att få komma tillbaka till Japan och Hakuba har varit enorm men jag kan samtidigt vara väldigt tacksam för covids påtvingade uppehåll. Både för att jag blev tvungen att börja vidga mina egna vyer och upptäcka nya skidmöjligheter och områden på hemmaplan i Sverige och Norge, vilket gett både fantastisk skidåkning och svårslagna miljöer. Men också för att det tvingat Lupus Outdoor att tänka om och utveckla nya ideer om kurser och guidningar, vilket gjort att drömmen om att kunna driva verksamhet och överleva enbart på mina största intressen började ta fart.


All tacksamhet till Covid till trots så känns det helt fantastiskt att sitta här och veta att Japan 2024 är bokat! Att äntligen få uppleva allt igen; det bottenlösa pudret, den fantastiska skogsåkningen, kulturen, maten, onsenbaden, bergen, folket och allt annat som gör skidåkning i Japan till vad den är, dvs den roligaste i världen!

Att dessutom få med Martin och få guida ihop med honom ger mig dessutom en trygghet i att resan kommer bli förjäkla bra.Lite bilder från tidigare vintrar med skidåkning i Japan och Hakuba:

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page